|
Добре дошли в КАРГОНА ! Тук можете да разберете какво се случва в КАРГОНА и да се запознаете с много приятели или може би да немерите своята любов :)
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sURVIOR The Big Boss

|
Posted: Fri Apr 20, 2007 8:11 am Post subject: |
|
|
xaxaxaxa ще ги еба  |
|
| Back to top |
|
 |
Ok1_saN

|
Posted: Fri Apr 20, 2007 8:35 am Post subject: |
|
|
аКо нЯмАш к'Во дА пРаВиШ тОзИ дЕн щО нЕ вЗеМеШ дА сЕ вЛюБиШ в МеН?!?
tEd sorka ako te obidq ama towa e bahti tapoto  |
|
| Back to top |
|
 |
sURVIOR The Big Boss

|
Posted: Fri Apr 20, 2007 8:51 am Post subject: |
|
|
о0о0о0о0о 1-вия пост е мой на втората страница Трррррр тапичко  |
|
| Back to top |
|
 |
n1k17yYy

|
Posted: Sat Apr 21, 2007 11:23 pm Post subject: |
|
|
| brei ot dosta wreme nesam pisal gledam 2ra stranica .. bb zabelejete w 3-ti anketi i w 3te po 6 glasa demek 6 4oveka sa glasuwali ... |
|
| Back to top |
|
 |
dinko The Big Boss

|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:24 am Post subject: |
|
|
Michel Jackson - Give in to me
Davut Guloglu - Katula Katula
East 17 Feat. Gabrielle - If You Ever
eAST_17___THUNDER
Future prophecies-September
Pakito - Living On Video
Paffendorf - Hey D.J. (Gimme A Fat Beat)
teddybears_sthlm-cobrastyle_feat._mad_cobra-panima
3 Doors Down - Landing In London
3 Doors Down - When I'm Gone
Nickelback - How You Remind Me
nickelback_-_someday
nickelback-if_everyone_cared
Sevced - Haide
Amelia - I Move On
Tina Turner - What's Love Got To Do With It
Michael Jackson - 09 - Smooth Criminal
Michael Jackson - Billie Jean
Gloria Estefan - Turn the beat around
WELIKITE PESNI |
|
| Back to top |
|
 |
dinko The Big Boss

|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:31 am Post subject: |
|
|
ЗЕМЯТА – ЩАСТЛИВА ОТНОВО
Багрина Кларк
Преди да се по¬яви та¬зи кни¬га
За читателите, ко¬ито ще се срещ¬нат със „Земята – щас¬т¬ли¬ва отново“, е не¬об¬хо¬ди¬ма мал¬ко предистория. Тайните зна¬ния и скри¬ти¬те съ¬би¬тия ве¬че от¬но¬во тряб¬ва да ста¬нат дос¬то¬я¬ние на хората. Сейфовете на кос¬ми¬чес¬ко¬то зна¬ние бя¬ха зак¬лю¬¬че¬ни дос¬та дъл¬го време. Сега те един по един се от¬ва¬рят – ня¬¬кои от нас из¬па¬дат във възторг, дру¬ги са скептични.
Дойде то¬ва щас¬т¬ли¬во време, ко¬га¬то се появяват все но¬ви и нви книги, ко¬ито про¬во¬ки¬рат на¬шия ин¬те¬рес към същ¬нос¬т¬та на човека, към същ¬нос¬т¬та на Мирозданието и към сми¬съ¬ла на чвеш¬кия живот. „Бог“ и „вяра“ ве¬че не са заб¬ра¬не¬ни понятия. Все по-чес¬то се пи¬та¬ме кои сме, от¬къ¬де ид¬ва¬ме и на¬къ¬де оти¬ва¬ме. Необходимо ни е да на¬ме¬рим отговорите.
В по¬ре¬ди¬ца¬та „Послания от Космоса“ излезе кни¬га¬та „Вес¬т謬телите на зората“ на из¬да¬тел¬с¬т¬во „Аратрон“. Четях я в един дъ欬до¬вен ден в мал¬ка¬та ни къ¬ща на лозето. Бързах да стиг¬на до края, за да за¬поч¬на отново, ве¬че с молив, ка¬то си мислех, че щом свър¬ша книгата, ще се опи¬там да ус¬та¬но¬вя кон¬такт със съ¬щес¬т¬ва¬та от Плеядите, ко¬ито бя¬ха из¬дик¬ту¬ва¬ли кни¬га¬та на Барбара Марчиняк. Оставаха ми около петдесет страници, кга¬то усетих, че в ми¬съл¬та ми те¬кат не мои мисли. Познавах тзи про¬цес отдавна.
„Здравей, Багрина, ние сме от Плеядите. Знаехме, че ще ч嬬теш та¬зи кни¬га и ще по¬ис¬каш връз¬ка с нас. Ние се свър¬з¬ва¬ме с хо¬ра от ця¬ла¬та пла¬не¬та Земя и ве¬че има¬ме мно¬го приятели. Вси¬чки вие, ко¬ито че¬те¬те та¬зи кни¬га и тя ви интересува, сте от Семейството на Светлината. Вие не сте слу¬чай¬но на Земята в то¬зи съд¬бо¬вен за нея момент. Избрали сте да учас¬т¬ва¬те в пр¬це¬са на ос¬во¬бож¬да¬ва¬не¬то на Земята от „тъм¬ни¬те фланелки“ и за¬то¬ва сте тук и сега. Ние ис¬ка¬ме да ви ин¬фор¬ми¬ра¬ме и да съ¬¬¬бу¬дим ва¬ши¬те зат¬во¬ре¬ни спи¬ра¬ли на ДНК, за да си спом¬ни¬те кои сте и съз¬на¬тел¬но да учас¬т¬ва¬те във въз¬с¬та¬но¬вя¬ва¬не¬то на Свет¬лината в са¬ми¬те се¬бе си и на ця¬ла¬та Планета. Колкото пве¬че ста¬ват прос¬вет¬ле¬ни¬те хора, тол¬ко¬ва по-бър¬зо то¬зи тъ¬мен зе¬мен пе¬ри¬од ще приключи.
Знаем, че же¬ла¬еш та¬зи връз¬ка и ще ни сът¬руд¬ни¬чиш с ра¬дост. Знаем ми¬на¬ло¬то ти и бъ¬де¬ще¬то ти. Искаме да из¬пол¬з¬ва¬ме канала, кой¬то си отворила, и ли¬те¬ра¬тур¬на¬та ти подготовка, за да се по¬яви още ед¬на книга, ко¬ято да по¬мог¬не на зем¬ни¬те хо¬ра...“
Плеядианците ка¬за¬ха за се¬бе си, че са от ви¬со¬ка ци¬ви¬ли¬за¬ция и са енер¬гий¬ни същности, ко¬ито мо¬гат да приемат, ако им се налага, чо¬веш¬ки вид. Двата по¬ла при тях са обединени. Пнеже за нас, човеците, то¬ва е ня¬как чуждо, кръс¬ти¬ха две¬те си същ¬нос¬ти Афиес и Арина. Помолих ги, ко¬га¬то се включ¬ват пис¬мено, да имат свой знак и те на¬чер¬та¬ха спи¬ра¬ла с кръст .
Когато за¬поч¬нах вто¬рия про¬чит на „Вестителите на зората“, п¬те¬че тек¬с¬тът на „Земята – щас¬т¬ли¬ва отново“. Пишех по 30–40 ми¬ну¬ти на ден (от юни до ок¬том¬в¬ри 1999 г.). Винаги ко¬га¬то си по¬мис¬лех за кни¬га¬та или за Плеядите, връз¬ка¬та се въз¬с¬тବ¬¬новяваше. Говорихме и за мно¬го не¬ща из¬вън те¬ма¬та на кни¬гବ¬та. Те има¬ха вся¬как¬ва ин¬фор¬ма¬ция за Земята, как¬то и за мен.
Историята с кон¬так¬та за¬поч¬на пре¬ди 30 години. Случиха се мно¬го събития, ко¬ито про¬ме¬ни¬ха жи¬во¬та ми, ате¬ис¬тич¬но¬то ми мис¬ле¬не и ми по¬мог¬на¬ха да ми¬на през мо¬ите из¬пи¬та¬ния и от¬¬¬чаяния. Убедих се, че ни¬ко¬га не сме са¬ми и връз¬ка¬та с дру¬г謬¬те све¬то¬ве съ¬щес¬т¬ву¬ва реално.
Когато се об¬ръ¬щам назад, раз¬би¬рам как¬ва точ¬на прог¬ра¬ма е съ¬щес¬т¬ву¬ва¬ла и как¬во де¬ли¬кат¬но ръ¬ко¬вод¬с¬т¬во ме е во¬ди¬ло за ръ¬ка през живота.
В на¬ча¬ло¬то на 70-те го¬ди¬ни езо¬те¬рич¬на¬та ли¬те¬ра¬ту¬ра бе¬ше ин¬¬кри¬ми¬ни¬ра¬на и ня¬мах от¬къ¬де да до¬бия ис¬тин¬с¬ко¬то знание. По-къс¬но осъзнах, че две¬те ми вис¬ши об¬ра¬зо¬ва¬ния не са ми дବли ни¬как¬во познание. Чрез кон¬так¬та за¬поч¬на¬ха да ми дик¬ту¬¬ват кни¬ги и да ме образоват. Озаглавиха пър¬ва¬та кни¬га „Све¬тът и ние в него“. Там се да¬ва¬ха ос¬нов¬ни знания. Научих, че вси¬ч¬ко в Света има дъл¬бок сми¬съл – всич¬ко е ня¬ка¬къв знак, ко鬬то тряб¬ва да бъ¬де разчетен. Най-главното, за ко¬ето сме от¬говорни, е на¬ша¬та мисъл. С ми¬съл¬та си тво¬рим све¬та око¬ло с嬬бе си. Ако ис¬ка¬ме до¬бър свят, тряб¬ва да има¬ме по¬ло¬жи¬тел¬ни мисли. Първото ни за¬дъл¬же¬ние в то¬зи свят е да се на¬учим да сле¬дим ми¬съл¬та си и да я контролираме, за да бъ¬де тя са¬мо с по¬ло¬жи¬те¬лен знак.
Когато раз¬б¬рах ме¬ха¬низ¬ма на дейс¬т¬вие на при¬чин¬но-след¬с¬¬т¬ве¬ния за¬кон (поз¬нат ка¬то карма), как¬то и на за¬ко¬на за пре¬раж¬дането, вси¬ч¬ко в жи¬во¬та ми се на¬мес¬ти – из¬чез¬на¬ха гневът, от¬чаянието, ви¬новните, несправедливостта, безсмислеността. Вси¬чки на¬ши мис¬ли, чув¬с¬т¬ва и дейс¬т¬вия не ос¬та¬ват без пос¬ле䬬с¬т¬вия – ние сме сът¬¬во¬ри¬ли нас¬то¬яще¬то си в ми¬на¬ло¬то и днес гра¬дим бъ¬де¬ще¬то си. Мо¬жем да направим нещо един¬с¬т¬в嬬но сега. Само нас¬тяще¬то ни при¬над¬ле¬жи – всич¬ко е тук и сега.
Нещастието на днешния свят е са¬мо в ед¬но – по¬ве¬че¬то хо¬ра действат в жи¬вота си като ра¬ко¬ва¬та клетка, без да осъзнават, че са част от то¬зи организъм, кой¬то рушат, и че те ще за¬ги¬нат с не¬го¬ва¬та гибел.
Ние сме Едно – клет¬ки от един организъм. Работим на¬ис¬т謬на за се¬бе си са¬мо ко¬га¬то ра¬бо¬тим за об¬що¬то благо.
Много сил¬но се надявам, че през новото хи¬ля¬до¬ле¬тие всич¬ки зем¬ни хо¬ра ще са про¬уме¬ли та¬зи прос¬та истина.
Всичко е Любов – про¬яве¬на и непроявена. Идва щас¬т¬ли¬во¬то вре¬ме на Всеобщата Любов.
КЪМ ЗЕМНИТЕ ХОРА
Приятели от Земята, светът, в кой¬то живеете, е ди¬на¬ми¬чен и многообразен. Той се про¬ме¬ня все¬ки един миг, но те¬зи про¬м嬬ни ос¬та¬ват поч¬ти не¬за¬бе¬ля¬за¬ни за вас. Сегашното време е мнго важ¬но за раз¬ви¬ти¬ето на ва¬ша¬та пла¬не¬та Земя и за все¬ки не¬ин жител.
Вие пре¬ми¬на¬ва¬те в но¬во хилядолетие. Изминали са два¬де¬сет века, от¬как¬то Христос бе¬ше на Земята. Неслучайно хрис¬т謬ян¬с¬ки¬ят свят де¬ли вре¬ме¬то на „пре¬ди Христос“ и „след Хрис¬тос“. Чо¬ве¬чес¬твото е разбрало, че то¬ва е ня¬как¬ва гра¬ни¬ца за зе쬬но¬то време; слу¬чи¬ло се е не¬що важно, ко¬ето е до¬нес¬ло съ¬¬щес¬т¬ве¬ни про¬ме¬ни и то е оз¬на¬ме¬ну¬ва¬ло но¬во¬то летоброене.
И кое е то¬ва съ¬щес¬т¬ве¬но събитие?! То е вна¬ся¬не¬то на но¬во ду¬¬хов¬но учение, ко¬ето да съ¬бу¬ди хо¬ра¬та за ду¬хо¬вен живот, да ги обър¬не към тях¬на¬та ду¬хов¬на същност. Методът, кой¬то то¬ва Уче¬ние препоръчва, е Всеобщата Любов – лю¬би ближ¬ния си ка¬то са¬мия се¬бе си.
На пръв пог¬лед не¬що мно¬го прос¬то – да обичаш. То е та¬ка ес¬¬тествено, как¬то е ес¬тес¬т¬ве¬но да дишаш. И как¬то въз¬ду¬хът е н嬬об¬хо¬дим за жи¬во¬та на фи¬зи¬чес¬ко¬то тяло, та¬ка Лю¬бов¬та е н嬬об¬хо¬ди¬ма за жи¬во¬та на душата.
Иисус сле¬зе в плът от ви¬со¬ки¬те светове, за да ви ка¬же да се об謬ча¬те един друг, да оби¬ча¬те все¬ки човек, за¬що¬то той ви е брат. Вие всич¬ки сте де¬ца на Бога, сле¬до¬ва¬тел¬но сте бра¬тя и сестри.
Какво се слу¬чи през те¬зи два¬де¬сет века, знаете – не всичко, но това, че Христовото уче¬ние прев¬зе сър¬ца¬та и ду¬ши¬те на без¬брой хора, а мно¬го от тях тряб¬ва¬ше да за¬гу¬бят жи¬во¬та си, за да за¬щи¬тят кос¬ми¬чес¬кия прин¬цип на Любовта, знаете. Не вси¬ч¬ки хо¬ра бя¬ха го¬то¬ви за Космическата Любов, но тя тряб¬вବше ве¬че да се пробужда и у зем¬ни¬те хора, ка¬то пос¬те¬пен¬но прме¬ня тях и ця¬лос¬т¬ния ж謬вот на Планетата.
За Космоса, за все¬лен¬с¬кия жи¬вот два¬де¬сет зем¬ни ве¬ка са н謬щож¬но време, но за Земята то¬ва е дос¬та време. Случиха се мнго събития, свър¬за¬ни с Учението на Христос. Имаше ис¬тин¬¬с¬ки лю¬бе¬щи хора, но има¬ше и злодеи, ко¬ито из¬пол¬з¬ва¬ха Уче¬нието за осъ¬щес¬т¬вя¬ва¬не на зло¬коб¬ни цели. Те раз¬пал¬ва¬ха вер¬¬с¬ки вой¬ни и уби¬ва¬ха в име¬то на Христос. Не то¬ва тряб¬ва¬ше да се случи, но то е факт.
Вашата пла¬не¬та е прив¬ле¬ка¬тел¬на не са¬мо с кра¬со¬та¬та си, но и с това, че при вас дейс¬т¬ва законът на сво¬бод¬на¬та воля. Но за¬ви¬си кой как¬во пра¬ви със сво¬бод¬на¬та си во¬ля – един оби¬ча, друг уби¬ва в име¬то на любовта!
Правим то¬ва дъл¬го встъпление, за да ви кажем, че ве¬че е дшъл съд¬бов¬ни¬ят зе¬мен момент, ко¬га¬то тези, ко¬ито обичат, ще бъ¬дат по-го¬ля¬ма¬та част от зем¬но¬то чо¬ве¬чес¬т¬во и Земята ще бъ¬де мяс¬то на ис¬тин¬с¬ко¬то Учение на Иисус Христос.
Съдбовният миг е сега, за¬що¬то на по¬мощ на Земята са дош¬ли мнго свет¬ли съ¬щес¬т¬ва и днес е ре¬ша¬ващата бит¬ка за ос¬вбож¬да¬вବне¬то на Земята от тъм¬ни¬те си¬ли и въз¬ца¬ря¬ва¬не¬то на Все¬об¬ща¬та Любов.
Нищо не е загубено. Земята от¬но¬во мо¬же да бъ¬де щас¬т¬ли¬во мяс¬то за живеене, как¬вато е би¬ла в ед¬ни да¬леч¬ни и не¬поз¬нବти за вас времена. Краят на ХХ век и на¬ча¬ло¬то на ХХІ са раз¬делът, ко¬га¬то ще бъ¬де уни¬що¬жен мра¬кът и от¬но¬во Свет¬ли¬на¬та ще за¬лее Зе¬мя¬та и нейни¬те хо¬ра – оне¬зи хора, ко¬ито ис¬кат да жи¬ве¬ят в Светлина и Любов.
Учението на Иисус Христос ще се внед¬ри в не¬го¬ва¬та ис¬тин¬¬с¬ка и ця¬лос¬т¬на същност. То ще бъ¬де из¬чис¬те¬но от всич¬ки съ第на¬тел¬ни и не¬съз¬на¬тел¬ни из¬к¬ри¬вя¬ва¬ния и ще бъ¬де при¬ло¬ж嬬но в сво¬ята истинност.
В мо¬мен¬та на Земята жи¬вее го¬ля¬ма част от хората, ко¬ито в ня¬¬кой свой жи¬вот или в ня¬кол¬ко инкарна¬ции са би¬ли прив¬ле¬ч嬬ни от то¬ва Учение, по¬ис¬ка¬ли са да ра¬бо¬тят за него, да бъ¬дат ис¬¬тин¬с¬ки пос¬ле¬до¬ва¬те¬ли на прин¬ци¬пи¬те на Любовта и Свет¬ли¬ната.
Ако вие усещате, че съ¬що сте прив¬ле¬че¬ни от та¬зи идея и тя е жи¬ва в сър¬це¬то ви, то то¬ва е знак, че нес¬лу¬чай¬но сте из¬б¬ра¬ли да бъ¬де¬те в то¬зи вър¬хо¬вен миг на Земята. Вие сте заб¬ра¬ви¬ли кои сте, но то¬ва всъщ¬ност не е така. Вашето съз¬на¬ние съх¬рବня¬ва ця¬лос¬т¬на¬та ин¬фор¬ма¬ция от тръг¬ва¬не¬то ви от Пър¬во¬из¬точника до то¬зи момент. И за¬то¬ва нес¬лу¬чай¬но сте прив¬ле¬ч嬬ни от Христовата идея за Всеобщата Любов.
От края на ХХ век Земята е обект на го¬лям кос¬ми¬чес¬ки ин¬терес – пред¬с¬тои ве¬ли¬ко събитие, ко¬ето е от зна¬че¬ние и за ос¬¬та¬на¬ла¬та част от Всемира. Земята ще лик¬ви¬ди¬ра за¬ви¬си¬мост¬¬та си от тъм¬ни¬те сили, ще се обо¬со¬би Но¬ва¬та шес¬та раса, ще се лик¬ви¬ди¬рат чо¬веш¬ки¬те дъл¬го¬ве и зем¬ни¬те хо¬ра ще се ос¬во¬бдят от сво¬ите кар¬мич¬ни обременености, за да пре¬ми¬нат в Нвата Земя, през ко¬ято ще про¬те¬кат но¬ви съ¬зи¬да¬тел¬ни енер¬гии, ко¬ито ще от¬во¬рят ду¬хов¬ни¬те цен¬т¬ро¬ве на човеците и те ще раз¬ви¬ят оне¬зи Бо¬жес¬т¬ве¬ни качества, ко¬ито са за¬ло¬же¬ни в тях.
Хората ще се ос¬во¬бо¬дят от стра¬ха и тре¬во¬га¬та и по то¬зи нବчин ще пре¬мах¬нат за¬ви¬си¬мос¬т¬та си от тъм¬на¬та ложа.
Пред¬с¬тои ви да встъ¬пите в Светлината и да я по¬емете чрез вси¬ч¬ки свои клетки.
Семейството на Светлината от це¬лия Космос ра¬бо¬ти от мнго време, за да бъ¬де осъ¬щес¬т¬вен то¬зи процес. Вие, ко¬ито сте се въп¬лъ¬ти¬ли се¬га на Земята, ще учас¬т¬ва¬те в осъ¬щес¬т¬вя¬вବне¬то на то¬зи све¬щен акт. Ще разберете, че сте част от то¬ва с嬬мейс¬т¬во и сте за¬ло¬жи¬ли в жи¬тейс¬ка¬та си прог¬ра¬ма да учас¬т¬¬ва¬те в про¬це¬са на пре¬ми¬на¬ва¬не¬то на Земята в зо¬на¬та на Свет¬ли¬ната. За то¬зи про¬цес ра¬бо¬тят мно¬го свет¬ли Учители, мно¬го свет¬¬ли същ¬нос¬ти от раз¬лич¬ни пла¬не¬ти и галактики. Ние ви об謬ча¬ме и сме се вклю¬чи¬ли доб¬ро¬вол¬но и с лю¬бов в бит¬ка¬та ви за Светлина.
Плеядите са свет¬ли светове, в ко¬ито жи¬ве¬ят ви¬со¬ки циви¬л謬за¬ции. Много на¬ши пред¬с¬та¬ви¬те¬ли от¬дав¬на са на ва¬ша¬та плବне¬та и око¬ло нея, за да учас¬т¬ват пря¬ко в зем¬ни¬те събития. На¬шите въз¬мож¬нос¬ти са мно¬гос¬т¬ран¬ни и мо¬жем да кон¬так¬ту¬вବме с вас по раз¬лич¬ни начини. Ние се свър¬з¬ва¬ме с онези, кито са от Семейството на Светлината, за да ги съ¬бу¬дим и по䬬к¬ре¬пим в учас¬ти¬ето им в събитията.
На Земята има ве¬че дос¬та хо¬ра с от¬во¬ре¬ни ду¬хов¬ни цен¬т¬ро¬ве, ко¬ито при¬емат съв¬сем ес¬тес¬т¬ве¬но на¬ше¬то при¬със¬т¬вие и ни сът¬руд¬ни¬чат с радост.
Искаме да ви под¬к¬ре¬пим с ин¬фор¬ма¬ция и да ви вдъх¬нем ув嬬ре¬ност, че Великото Събитие ще се състои. Но ис¬ка¬ме да зна¬ете, че без ва¬ше¬то учас¬тие то¬ва ще е трудно. В как¬во се и第ра¬зя¬ва ва¬ше¬то учас¬тие го¬во¬рим в та¬зи книга. И ако я че¬те¬те с ин¬те¬рес и тя ви дос¬та¬вя радост, то¬ва е знак, че вие сте от С嬬мейството на Свет¬лината и у вас за¬поч¬ва да изплува ин¬фор¬мацията, ко¬ято носите.
Нещата, за ко¬ито го¬во¬рим в та¬зи книга, ще ви бъ¬дат близ¬ки и поз¬на¬ти от ня¬как¬ви да¬леч¬ни времена. Спонтанно или пос¬т嬬пен¬но ще се усе¬ти¬те съп¬ри¬час¬т¬ни към гло¬бал¬ния процес, ко鬬то в мо¬мен¬та се раз¬ви¬ва на ва¬ша¬та планета; ще се по¬чув¬с¬т¬¬ва¬те радостни, но и от¬го¬вор¬ни за съ¬би¬ти¬ята на Земята. Както ще раз¬бе¬ре¬те от та¬зи книга, вие сте Божествени съ¬щес¬т¬ва и нси¬те Божествени въз¬мож¬ности, ко¬ито ви пред¬с¬тои от¬но¬во да отворите.
НА ДО¬БЪР ЧАС!
ПРЕДИ ВИЕ, ХОРАТА, ДА СЕ ПОЯВИТЕ НА ЗЕМЯТА
Причината за съз¬да¬ва¬не¬то на световете е не¬об¬хо¬ди¬мос¬т¬та на Създателя да тво¬ри и да усъ¬вър¬шен¬с¬т¬ва Сво¬ите творения. Той им да¬ва идеята Си за тях¬но¬то развитие и вграж¬да ос¬нов¬н謬те прин¬ци¬пи за дейс¬т¬вие на енергиите, ко¬ито дви¬жат про¬ц嬬си¬те по оп¬ре¬де¬лен план. Основните принципи, по ко¬ито се съ第да¬ват све¬то¬вете и чрез ко¬ито се за¬реж¬дат с енергия, са не¬по¬клатими.
В съз¬да¬ва¬не¬то на световете оба¬че има без¬б¬рой ню¬ан¬си и въ第мож¬ности. Те тво¬рят раз¬лич¬ни фор¬ми и взаимоотношения.
За це¬лия Космос има твър¬ди ос¬нов¬ни правила, които ако бъ¬¬дат нарушени, нас¬та¬ват ка¬так¬лиз¬ми в мно¬го час¬ти на Кос¬моса. Тези, ко¬ито си поз¬во¬ля¬ват да на¬ру¬ша¬ват ос¬нов¬ни¬те за¬кони, обик¬но¬ве¬но загиват. И не за¬що¬то би¬ват на¬ка¬за¬ни от Съз¬дателя, а за¬що¬то „из¬га¬ря тях¬на¬та инсталация“. Всеки в Кос¬моса, след ка¬то е бил из¬ви¬кан за живот, сам тво¬ри съд¬ба¬та си. У все¬ки са за¬ко¬ди¬ра¬ни ос¬нов¬ни¬те принципи и въз¬мо欬нос¬ти¬те за усъвършенстване. Целта на Съз¬да¬те¬ля е Не¬го¬вите тво¬ре¬ния (от вся¬ка¬къв вид) да пос¬тиг¬нат мак¬си¬мал¬но раз¬витие. Но кବто каз¬ва¬ме „максимално“, ня¬ма¬ме пред¬вид ня¬¬¬как¬ва граница. Без¬крайността на то¬зи про¬цес е най-ху¬ба¬вто не¬що, ко¬ето е дବде¬но от Твореца на всич¬ки све¬то¬ве. Ня¬ма мър¬т¬ва ма¬терия. Вси¬чко е живо, но тър¬пи ево¬лю¬ци¬ята си по раз¬ли¬чен на¬чин. Вси¬чко е съз¬да¬де¬но от мис¬лов¬на¬та енер¬гия на Създателя и на Не¬говите сътворци. Всичко и все¬ки има Великата Свобода да се раз¬ви¬ва безкрайно, ако не на¬ру¬ши ос¬нов¬ни¬те кос¬ми¬чес¬ки пра¬вила.
Идеите на Твореца се ре¬али¬зи¬рат във все¬ки миг във всич¬ки св嬬то¬ве. Те но¬сят бе¬ле¬зи¬те на мига, в кой¬то Той е вклю¬чил н¬ви енер¬гии и идеи за Своите творения. Затова мно¬го¬об¬ра¬з謬¬ето на све¬то¬ве¬те е безкрайно. Техните качествата са плод на соб¬с¬т¬ве¬ната им ево¬люция. От ос¬нов¬ни¬те идеи, ко¬ито Съз¬дବтелят е вложил, про¬из¬ти¬чат без¬б¬рой фор¬ми с раз¬лич¬ни ево¬лю¬¬¬ци¬он¬ни направления.
Като зна¬ете това, мо¬же¬те да мо¬де¬ли¬ра¬те соб¬с¬т¬ве¬ния си жи¬вот в ж嬬ла¬на от вас насока. Основното е Вярата, че то¬ва е въ第¬мож¬но и зବви¬си от вас самите.
СВЕТЛИНА ОТНОВО
Сторете път на Светлината. Тя е ос¬нов¬ни¬ят материал, чрез ко鬬то се пос¬ти¬га еволюцията. Съществуването на да¬ден вид зବви¬си от ко¬ли¬чес¬т¬во¬то Светлина. Тя да¬ва на¬чал¬ния тла¬сък и зବпис¬ва в се¬бе си иде¬ята на Създателя ка¬ква фор¬ма на жи¬вот да се развие. Тогава Свет¬лината за¬поч¬ва да „тъче“, ка¬то преп¬ли¬та по раз¬ни на¬чи¬ни сво¬ите енергии.
Човешките съ¬щес¬т¬ва на Земята не мо¬гат да съ¬щес¬т¬ву¬ват без Свет¬лината. Тя, ос¬вен че е гра¬ди¬вен материал, е и под¬дър¬жа¬ща¬та енер¬гия за съществуването на зем¬ния жи¬вот ка¬то ця¬ло – от ска¬ли¬те до човека.
Мозъкът на чо¬века е та¬ка устроен, че през не¬го ми¬на¬ва свет¬лина. Мисълта е въз¬мож¬на са¬мо за¬що¬то през мо¬зъ¬ка ми¬на¬ва свет¬лина. Ако чо¬век дъл¬го вре¬ме бъ¬де ли¬шен от нея, ма¬кар да пема хра¬на и вода, той умира. Първо се раз¬бо¬ля¬ва тежко, за¬що¬то жиз¬не¬ни¬те про¬це¬си се за¬ба¬вят и те¬кат неправилно.
Свикнете да мис¬ли¬те за Светлината ка¬то за жи¬во същество. Тя е ве¬ли¬ко същество. Разговаряйте с нея, рад¬вай¬те є се. Ко¬га¬то има¬те здра¬вос¬лов¬ни проблеми, раз¬ка¬же¬те є ги и по¬ис¬кай¬те помощ. Контактът със Светлината не оз¬на¬ча¬ва дъл¬го и第ла¬га¬не на тя¬ло¬то на слънце. Това е вредно. Контактът със Свет¬лината оз¬на¬ча¬ва да я пус¬не¬те за раз¬го¬вор в ми¬съл¬та си. Раз¬бира се, че тряб¬ва да пре¬кар¬ва¬те част от вре¬ме¬то си за¬дъл¬ж謬тел¬но навън, но Светлината съ¬щес¬т¬ву¬ва във ва¬шия жи¬вот във все¬ки миг от де¬ня и тя е разумна, тво¬ря¬ща субстанция, кято знае как¬во ста¬ва във ва¬шия мо¬зък и във ва¬ше¬то тяло.
Една от при¬чи¬ни¬те чес¬то да бъ¬де¬те тъж¬ни или от¬ча¬яни е, че не сте в съз¬на¬те¬лен кон¬такт със Светлината. Когато сте в лшо нас¬т¬рение, по¬тър¬се¬те Слънцето с очи, пос¬той¬те на¬вън и мис¬ле¬те за Свет¬лината ка¬то за разумно, мо¬гъ¬що същество, кето ви об¬г¬ръ¬ща и ви помага. Зимният се¬зон е ви¬на¬ги по¬ве¬че из¬пъл¬нен с бо¬лес¬ти и нес¬¬по¬лу¬ки по¬ра¬ди на¬ма¬ле¬на¬та свет¬ли¬на.
Светлината в отделни¬те об¬лас¬ти и на раз¬лич¬ни¬те ви¬со¬чи¬ни има спе¬цифична характеристика, за¬що¬то си вза¬имо¬дейс¬т¬ва с раз¬лич¬ни еле¬мен¬ти от Природата – вода, скали, рас¬те¬ния и ж謬вот¬ни, как¬то и с определени човешки общности.
Това е един неп¬ре¬къс¬нат вза¬имоп¬ро¬ник¬ващ процес. Наб¬лю¬¬да¬вай¬те Светлината при мо¬ре¬то и във ви¬со¬ки¬те планини. Ще ви¬ди¬те ко묬ко е различна. Наблюдавайте я в сил¬но за¬ле¬се¬ни об¬лас¬ти и в обезлесените.
Когато не¬ра¬зум¬но се на¬мес¬ва¬те в хар¬мо¬ни¬ята на Природата и я нарушавате, вие из¬ме¬ня¬те ха¬рак¬те¬ра на Светлината. Това вли¬яе зле на ця¬ла¬та Планета, с всич¬ко жи¬во на нея.
Сложете две стък¬ле¬ни ча¬ши с во¬да – ед¬на¬та на сил¬но ос¬ве¬те¬но от слън¬це¬то място, а дру¬га¬та – на тъмно. След пет¬на¬де¬сет ми¬ну¬ти проб¬вай¬те вку¬са на водата. Ще ус¬та¬но¬ви¬те раз¬лика. Во¬дата, ко¬ято е би¬ла на светло, е за¬ре¬де¬на с мно¬го енер¬гия и с въз¬в謬ше¬на мисъл. Няма греш¬ка – с въз¬ви¬ше¬на мисъл. Чрез та¬зи во¬да мо¬же¬те да по¬лу¬чи¬те информация, ко¬ято ви е н嬬об¬хо¬ди¬ма.
Светът на Светлината е от мно¬го ви¬со¬ка йерархия. Той е Бо¬жествен свят, свят с не¬из¬ме¬ри¬ми възможности.
Мислете чес¬то за Светлината, за да се свър¬же¬те с нея. Жи¬во¬тът ви ще ста¬не по-добър, ми¬съл¬та – по-ясна, тя¬ло¬то – по-крବси¬во и по-здраво.
Божествените идеи са втъ¬ка¬ни в Светлината. Те ид¬ват при хра¬та чрез Светлината.
Като зна¬ете това, раз¬го¬ва¬ряй¬те с нея – то¬ва е рав¬но на раз¬гвор с Бога.
Милиони ви¬до¬ве съ¬щес¬т¬ва са пре¬ми¬на¬ли през Земята. Те в謬на¬ги са би¬ли свър¬за¬ни със Светлината и са реализирали евлю¬цията си с нейното учас¬ти¬е.
Представяйте си, че сте в светлина. Тя ви за¬ли¬ва и обгръща. Не¬ка то¬ва ви ста¬не на¬вик за все¬ки ден. Нап¬ра¬ве¬те го ритуал, без кой¬то не можете – и ако са¬мо един ден го пропуснете, ще ви се стру¬ва, че сте за¬гу¬би¬ли го¬ля¬мо богатство. За то¬зи ри¬ту¬ал не са не¬об¬хо¬ди¬ми спе¬ци¬ал¬ни условия. Може да го пра¬ви¬те на¬в¬ся¬къ¬де и по вся¬ко време. Ако сте в спо¬кой¬на обстановка, р嬬зул¬та¬тът ще е по-добър.
Незрящите хо¬ра чув¬с¬т¬ват светлината и за¬то¬ва мо¬гат да съ¬щес¬¬т¬ву¬ват и да мис¬лят нормално.
Светлината е всепроникваща. Благодарение на нея вие виж¬дବте всич¬ко око¬ло се¬бе си. Светът без Светлината е не¬въз¬мо¬жен. Осъзнайте то¬ва и при¬еме¬те Светлината ка¬то Божество. Тя е Бо¬жес¬тво! Тя ви тво¬ри и ви под¬дър¬жа живи, да¬ва ви въз¬мо欬ност да се раз¬ви¬ва¬те и да се рад¬ва¬те на света.
Само за миг си представете, че Светлината на¬пус¬не ва¬шия свят. Обикновено чо¬век оце¬ня¬ва нещата, ко¬га¬то ги загуби. Това е го¬ля¬ма грешка. Има сми¬съл да це¬ни¬те нещата, ко¬га¬то те са.
Затова оби¬чай¬те Светлината, из¬пол¬з¬вай¬те я. Обяснявайте є се в любов. Разказвайте є за сво¬ите проб¬ле¬ми и пре¬жи¬вя¬ва¬ния, вмес¬то да на¬то¬вар¬ва¬те с то¬ва ва¬ши¬те близ¬ки и приятели.
Светлината има мно¬го по-го¬ле¬ми въз¬мож¬нос¬ти да ви по¬мо㬬не – на¬ли помните, тя е Божество. Тя ще тран¬с¬фор¬ми¬ра вବши¬те чув¬с¬т¬ва и бол¬ки и ще ви да¬де вер¬ни идеи за раз¬ре¬ше¬ние на проб¬ле¬ми¬те ви.
Звучи невероятно, но е вярно! Остава да опитате!
ОБЩЕСТВЕНИЯТ ЧОВЕК
Житейските ка¬те¬го¬рии са важ¬но и ос¬нов¬но нещо. През раз¬лич¬¬ни¬те вре¬ме¬на те са про¬ме¬ня¬ли своя смисъл. Животът без осъз¬на¬ва¬не¬то им няма сво¬ите ис¬тин¬с¬ки стойности. Ако се от¬дବва зна¬че¬ние един¬с¬т¬ве¬но на фи¬зи¬чес¬кия живот, то то¬га¬ва се ж謬вее в най-нис¬¬ка¬та ок¬та¬ва – жи¬вот са¬мо за тялото. Когато Ду¬хът ве¬че жи¬вее в чвеш¬ка форма, той тряᬬва да ус¬во¬ява и вне䬬ря¬ва мо¬рал¬ни¬те ка¬тегории – те са психическа необ¬хо¬ди¬мост.
Моралните категории са психическа необходимост, която по䬬чи¬нява действията и чувствата на човека на определени пра¬вила.
Дългият ево¬лю¬ци¬онен процес, кой¬то про¬те¬че на Земята, дне¬се но¬ва фор¬ма на жи¬вот – пси¬хи¬чес¬кия живот. Човекът стବна съз¬нବтел¬но ду¬хов¬но съ¬щес¬т¬во и за¬поч¬на да осъз¬на¬ва и ра第ви¬ва мо¬ра묬ни¬те категории.
Първо бе¬ше осъз¬нବта цен¬нос¬т¬та на живота. Сми¬сълът на оᬬщия жи¬вот и обич¬та към близ¬ки¬те съ¬щес¬т¬ва бя¬ха разбрани по-къс¬¬но. Човекът е об¬щес¬т¬ве¬но съ¬щес¬т¬во и той мо¬же да про¬съ¬¬щес¬т¬¬ву¬ва са¬мо в общество. За да жи¬вее в общество, тряб¬ва да спаз¬ва оп¬ре¬де¬ле¬ни пра¬ви¬ла.
Темата за на¬си¬ли¬ето е мно¬го древна, за съ¬жа¬ле¬ние тя про¬дъ묬жа¬ва да е ак¬ту¬ал¬на и днес. Ненасилието ка¬то ос¬нов¬на мо¬ра묬на кବте¬го¬рия още не е на¬пъл¬но и бе¬зус¬лов¬но внед¬ре¬но в чвеш¬ки¬те об¬щности. Разрешаването на как¬ви¬то и да би¬ло проᬬле¬ми със си¬ла е крайно неп¬ри¬ем¬ли¬во и го¬во¬ри за ниска евлю¬ци¬я (не¬за¬ви¬си¬мо дали насилието е гру¬бо фи¬зи¬чес¬ко или и第фи¬не¬но пс謬хи¬чес¬ко).
Безспорно най-важ¬на¬та мо¬рал¬на категория, ко¬ято тряб¬ва да ра第вие все¬ки човек, е ЛЮБОВТА – лю¬бов¬та към се¬бе си, към ближ¬ния, към ця¬лос¬т¬ния живот, към Планетата, към Космоса.
Любовта във всич¬ки ней¬ни ас¬пек¬ти е ос¬нов¬на те¬ма на нас¬тяща¬та епоха. Когато бъ¬де внед¬ре¬на Любовта, ще от¬пад¬нат вси¬ч¬ки не¬мо¬рал¬ни деяния. Тя е клю¬чът към ед¬но въз¬ви¬ше¬но съ¬ществуване, към ко¬ето тряб¬ва да вър¬ви зем¬ни¬ят живот.
Учението на Христос бе¬ше вне¬се¬но на Земята, за да бъ¬де пре¬к¬ра¬те¬но на¬си¬ли¬ето и хо¬ра¬та да нап¬ра¬вят ево¬лю¬ци¬онен скок.
Чо¬век осъзнава се¬бе си ка¬то об¬щес¬т¬ве¬но съ¬щес¬т¬во още в дет¬¬с¬т¬вото. Той е за¬ви¬сим от сво¬ите ро¬ди¬те¬ли и от тях¬на¬та пос¬тян¬на грижа. Детето се чув¬с¬т¬ва свър¬за¬но с тях неп¬ре¬къс¬на¬то и ако та¬зи връз¬ка по ня¬как¬ва при¬чи¬на бъ¬де прекъсната, стра¬да мно¬го сил¬но и е уплашено.
Необходимостта чо¬век да осъз¬нае се¬бе си ка¬то част от Ця¬ло¬то е в ос¬но¬ва¬та на съз¬да¬ва¬не¬то на мо¬рал¬ни¬те категории. Те съ¬¬щес¬т¬ву¬ват са¬мо ко¬га¬то чо¬век е част от нещо.
След ка¬то е осъз¬нал цен¬нос¬т¬та на соб¬с¬т¬ве¬ния си и на чуж¬дия живот, на соб¬с¬т¬ве¬но¬то и на чуж¬до¬то имущество, чо¬ве¬кът се кач¬ва на по-гор¬но¬то стъ¬па¬ло на мо¬рал¬ни¬те ка¬те¬го¬рии – за¬поч¬¬ва да осъз¬на¬ва сми¬съ¬ла на ка¬те¬го¬ри¬ята достойнство, пос¬ле на ува¬же¬ни¬ето, на честността, на взаимопомощта, на честта – категории, кито ве¬че не са свър¬за¬ни пря¬ко с ма¬те¬ри¬ал¬на¬та част от не¬го¬вия живот.
Има индивиди, ко¬ито дости¬гат и до ка¬те¬го¬ри¬ята само¬жер¬т¬¬ва.
Необходимостта от раз¬ви¬ва¬не¬то на морални ценности се оשּׁ¬ре¬де¬ля от това, че на зем¬ния чо¬век е да¬де¬на сво¬бод¬на воля. С нея той мже да нап¬ра¬ви всичко. Единствената въз¬б¬ра¬на е н嬬¬го¬ва¬та цен¬нос¬т¬на система. Липсата на цен¬нос¬т¬на сис¬те¬ма би до¬ве¬ла до вся¬ка¬къв род престъпления.
Именно по¬ра¬ди на¬ли¬чи¬ето на сво¬бод¬на во¬ля се е на¬ло¬жи¬ло в об¬щес¬т¬ва¬та да бъ¬дат из¬г¬ра¬де¬ни за¬ко¬ни – дър¬жав¬ни и мо¬рал¬ни. Когато за¬ко¬ни¬те на дър¬¬жа¬ва¬та не бъ¬дат спазени, се на¬лବгат наказания – съ¬щес¬т¬ву¬ва при¬нудата. При мо¬рал¬ни¬те за¬кни тя отсъства. Само човек, кой¬то е нап¬ред¬нал в сво¬ята ево¬лю¬ция, се съ¬об¬ра¬зя¬ва с мо¬рал¬ни¬те закони. Спаз¬ва¬нето на мо¬ра묬ни¬те за¬ко¬ни е вис¬ша¬та изява на да¬де¬но общество.
ПРОМЯНАТА
Човешкото об¬щес¬т¬во на Земята се на¬ми¬ра на границата, на пре¬де¬ла на ги¬ган¬т¬с¬ка промяна. Хората, ко¬ито са раз¬ви¬ли мрални качества, ще прек¬ра¬чат в един нов свят; тези, ко¬ито не са – ще на¬пус¬нат зем¬ния свят.
Краят на хи¬ля¬до¬ле¬ти¬ето (2000) но¬си та¬зи промяна. На Зе¬мя¬та е има¬ло мно¬го общества, ко¬ито са сти¬га¬ли до ви¬со¬кия мо¬рал, но за да бъ¬де за¬па¬зе¬на да¬де¬на ци¬ви¬ли¬за¬ция и тя да про¬дъ묬жи да се развива, про¬цен¬тът на хо¬ра¬та с ви¬со¬ка ево¬лю¬ция тряᬬва да над¬ви¬ша¬ва 70. В про¬ти¬вен слу¬чай об¬щес¬т¬во¬то ка¬то ця¬¬ло стагни¬ра и се за¬ба¬вя как¬то ево¬лю¬ци¬ята на планетата, та¬ка и та¬зи на га¬лак¬ти¬ка¬та и на Вселената.
Земята вече приема енергии, ко¬ито ще по¬мог¬нат на чо¬веш¬кто съз¬на¬ние да се от¬во¬ри и да пос¬тиг¬не по-го¬ля¬мо развитие. Но¬вите енер¬гии мо¬гат да бъ¬дат по¬не¬се¬ни са¬мо от под¬гот¬ве¬ни съ第на¬ния – тези, ко¬ито са при¬ели и при¬ло¬жи¬ли мо¬рал¬ни¬те нор¬ми.
Ще има Но¬ва Земя (не за пър¬ви път) и тя ще бъ¬де на¬се¬ле¬на с мо¬рал¬ни общества. Новата, шестата, ра¬са ще мо¬же да пол¬з¬ва възможностите, ко¬ито са ко¬ди¬ра¬ни в зем¬ния чо¬веш¬ки вид. Те са огромни. Вие в ис¬тин¬с¬кия сми¬съл на то¬ва по¬ня¬тие сте Бо¬жествени, с Божествени възможности. Край¬но вре¬ме е да ра第бе¬ре¬те то¬ва и да про¬яви¬те сво¬ите заложби.
Да, стра¬хът от про¬мя¬на¬та е ва¬ши¬ят най-го¬лям враг. Вие ис¬кବте си¬гур¬ност и спокойствие. Предпочитате ма¬те¬ри¬ал¬ната обе第пе¬че¬ност пред опи¬та да нап¬ра¬ви¬те ед¬на мал¬ка пър¬ва крач¬ка към Лю¬бов¬та, за¬що¬то не знаете как¬во има зад та¬зи крач¬ка и дବли ва¬ши¬ят „сигурен“ свят ня¬ма да бъ¬де на¬кър¬нен по ня¬ка¬къв начин.
Неслучайно ви е вну¬ше¬но да се стра¬ху¬ва¬те от про¬ме¬ни¬те и да се вкоп¬ч¬ва¬те в сигурността. Няма по-не¬си¬гур¬но не¬що за „тъм¬ни¬те фланелки“ от раз¬кре¬по¬с¬те¬ните, ос¬во¬бо¬де¬ни хора, ко¬ито без тре¬во¬га са го¬то¬ви да прବвят прме¬ни в жи¬во¬та си. Те обик¬но¬ве¬но ми¬на¬ват за чудаци, м嬬ко ка¬за¬но.
Чудаците мо¬гат да на¬пус¬нат доб¬ре ус¬т¬ро¬ен дом и с ед¬на рବни¬ца да се пре¬се¬лят другаде. Чудаците мо¬гат да от¬х¬вър¬лят съᬬлаз¬ни¬тел¬но слу¬жеб¬но мяс¬то или ей тъй, прос¬то да на¬пус¬нат доб¬ра¬та си служба. Те са в със¬то¬яние да ка¬жат на ня¬коя в謬со¬кос¬то¬яща осо¬ба не¬ли¬цеп¬ри¬ят¬ни истини. Те мо¬гат да де¬мон¬¬с¬т¬ри¬рат лю¬бов¬та си на улицата; мо¬гат да се от¬ка¬жат от о㬬ром¬на сума, но да за¬па¬зят дос¬тойн¬с¬т¬во¬то и сво¬бо¬да¬та си. Те мо¬гат това, ко¬ето по¬ве¬че¬то зем¬ни хо¬ра не могат. Във вся¬ка от из¬б¬ро¬ени¬те си¬ту¬ации чу¬ват изу¬ме¬но да им се казва: „Ти си луд!“
Но те не са лудите, те са онези, от ко¬ито „тъм¬ни¬те фланелки“ и第па¬дат в ди¬ва тревога, за¬що¬то не са в със¬то¬яние да ги под¬чи¬нят.
Докато се стра¬ху¬ва¬те от несигурността, вие ще ос¬та¬ва¬те плен¬¬¬ни¬ци на „тъм¬ни¬те фланелки“. Отново из¬бо¬рът е ваш! Си¬гур¬ност или свобода?! Сигурността е мно¬го из¬мам¬но нещо. По прин¬цип с謬гур¬ност не съществува. Какво зна¬чи си¬гур¬ност? Кବто се из¬к¬лю¬чат адептите, ос¬та¬на¬ли¬те хо¬ра не зна¬ят каꬬво ще им се слу¬чи до¬ри в след¬ва¬щи¬те пет минути. Обик¬новено г¬ля¬ма част от не¬щас¬ти¬ята ид¬ват не¬очак¬ва¬но и за ня¬¬как¬ви ми¬н󬬬ти мо¬гат да пре¬обър¬нат ва¬шия „сигурен“ жи¬вот. Дори ед¬но бବнал¬но под¬х¬лъз¬ва¬не мо¬же да се ока¬же фа¬тално.
Връщате се от гурбет, напечелили, ка¬ра¬те на¬то¬ва¬ре¬на¬та си н¬ва кла и... всич¬ко ста¬ва за миг. Обратите мо¬гат да се слу¬чат и не по т¬зи ба¬на¬лен начин. Една кни¬га мо¬же да пре¬обър¬не ва¬шия живот, е䬬¬на сре¬ща с нов чо¬век – и вие загърбвате без съ¬жа¬ле¬ние ма¬те¬ри¬алния си успех, всич¬ки¬те си жи¬тейс¬ки дмог¬ва¬ния.
Сега е вре¬ме¬то на прозренията. Сигурно ня¬кои от вас ще си кажат: „Проклети да са! Не си да¬вам сигурността!“
Но проз¬ре¬ни¬ята не се ин¬те¬ре¬су¬ват от ва¬ша¬та си¬гур¬ност – те влизат, не, те нах¬лу¬ват във ва¬ши¬те съз¬на¬ния и пра¬вят от вас ра第лич¬¬ни хора.
„Не мо¬же да бъде! Това не съм аз!“, ще бъ¬де най-чес¬то из¬гва¬ря¬¬на¬та фра¬за в след¬ва¬щи¬те години. Още не вярвате, но тва не пре¬чи на но¬ви¬те енер¬гии да обсебват ва¬ши¬те съз¬на¬ния и ва¬ши¬те сър¬ца и да ви променят.
Промяната е неизбежна. Ще се промените, ако ис¬ка¬те да съ¬¬щес¬твувате.
А онези, непрозрелите, упо¬ри¬ти¬те материалисти, имат пра¬во на своя застой. Това е пла¬не¬та на сво¬бод¬на¬та воля. Те със с謬гур¬ност ще до¬би¬ват сво¬ята „си¬гур¬ност“ под кон¬т¬ро¬ла на „тъ쬬ни¬те фла¬нел¬ки“. Проб¬ле¬мът е, че за „тъм¬ни¬те фланелки“ пве¬че ня¬ма да има си¬гур¬ност на пла¬не¬та¬та Земя.
Материята, към ко¬ято тол¬ко¬ва сте привързани, ще отс¬тъ¬пи пър¬¬вен¬с¬т¬во¬то на Духа. За Духа ня¬ма не¬въз¬мож¬ни не¬ща – то¬гବва ще има¬те и мно¬го по-ка¬чес¬т¬ве¬на материя, в ко¬ято да съ¬щес¬твувате.
Светът на мо¬рал¬ни¬те об¬щес¬т¬ва ня¬ма да се по¬яви на Земята ве䬬на¬га с нас¬тъп¬ва¬не¬то на 2001 година. Те ще се фор¬ми¬рат в прдъл¬же¬ние на столетия, за да се пос¬тиг¬не ис¬тин¬с¬ки въз¬ви¬ш嬬ни¬ят чо¬веш¬ки вид – такъв, ка¬къв¬то Творецът го е замислил.
Тези мо¬рал¬ни индивиди, ко¬ито ще са в със¬то¬яние да по¬не¬сат нви¬те енер¬гии и промяната, ще бъ¬дат на¬чал¬но¬то об¬щес¬т¬во, ко¬ето ще да¬де тла¬сък в раз¬ви¬ти¬ето на зем¬ната цивилизация през след¬ва¬щи¬те столетия.
Земята ка¬то пла¬не¬та съ¬що ще про¬яви сво¬и¬те скри¬ти ка¬чес¬т¬ва. Взаимозବвисимостта меж¬ду Планетата и ра¬зум¬ни¬те фор¬мବции е мно¬го сил¬на. Те са в сим¬би¬оза и се раз¬ви¬ват па¬ра¬лел¬но. Земята е жи¬во съ¬щество, не¬ве¬ро¬ят¬но същество, ко¬ето се е офор¬мяло мно¬го дълго, за да създаде условия за хората.
Предишните цивилизации, от ко¬ито вие още не сте на¬ме¬р謬ли сле¬ди и не зна¬ете ни¬що за тях, са би¬ли в мно¬го по-осе¬зବем кон¬такт със Земята. Те са има¬ли знанието, че Земята съ¬що е Божество, ко¬ето ги от¬г¬леж¬да и им съз¬да¬ва ус¬ло¬вия за раз¬витие. Планът на Създателя е ко¬ди¬ран в Планетата и тя знае то¬зи план.
Всеки път ко¬га¬то ци¬ви¬ли¬за¬ци¬ите загиват, Земята стра¬да и пр嬬тър¬пя¬ва сривове, за пре¬въз¬мог¬ва¬не¬то на ко¬ито є тряб¬ват м謬ли¬они години.
Любовта на Земята е ре¬ал¬на, истинска и всеотдайна.
Всички бед¬с¬т¬вия се пре¬диз¬вик¬ват от не¬ра¬зум¬ни¬те чувства, мис¬¬ли и дейс¬т¬вия на хората.
Както нер¬в¬на¬та сис¬те¬ма на чо¬ве¬ка ус¬пя¬ва да се спра¬вя с не¬п¬ра¬вил¬ния начин на жи¬вот до из¬вес¬т¬но време, до оп¬ре¬де¬лен праг, тବка и Земята се бо¬ри максимално с не¬га¬тив¬ни¬те дейс¬¬т¬вия и мис¬ли на хората, без да до¬пус¬ка катаклизми. Но тя съ¬¬що има праг на възможности. Новата Земя ще бъ¬де пре¬чис¬т嬬на чрез но¬ви¬те енер¬гии – те ще я об¬гър¬нат и ще про¬ник¬нат в нея. Тя ще мо¬же да съ¬щес¬¬т¬ву¬ва са¬мо ако на нея живеят мо¬ра묬ни общества.
Следващото сто¬ле¬тие ще до¬не¬се но¬ви стойнос¬ти и нов сми¬съл на чо¬веш¬кия жи¬вот. Земята ще бъ¬де род¬но мяс¬то на ви¬со¬кмо¬рал¬ни хора – те ще из¬пол¬з¬ват сво¬бод¬на¬та си во¬ля за съ¬з謬да¬ние и за о¬т¬ва¬ря¬не на за¬ло¬же¬ни¬те в тях въз¬мож¬нос¬ти. Три от те¬зи об¬щес¬т¬ва ще развият най-вис¬ши¬ качества.
ЗАБРАВЕТЕ СТРАХА, БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ
Милиони хо¬ра в нас¬то¬ящия мо¬мент се борят за спасението на Зе¬мята и за осъзнаването на чо¬веш¬ката общност. Те ра¬бо¬тят с по¬ло¬жи¬тел¬на¬та ми¬съл, с медитация и с визуализацията, и第лъч¬ват мощ¬ни гру¬по¬ви по¬ло¬жи¬тел¬ни мисли. Използват вси¬ч¬¬ки об¬с¬то¬ятел¬с¬т¬ва и въз¬мож¬нос¬ти да ра¬зяс¬ня¬ват кол¬ко са важ¬ни по¬зи¬тив¬но¬то мис¬ле¬не и пре¬одо¬ля¬ва¬не¬то на егоизма.
Човек тряб¬ва да за¬поч¬не пър¬во от се¬бе си. Когато съз¬на¬те묬но ра¬бо¬ти над сво¬ите мисли, чув¬с¬т¬ва и постъпки, той ве¬че вл謬за в по¬то¬ка на ед¬на по-вис¬ша вибрация. Така се при¬об¬ща¬ва към оне¬зи хора, ко¬ито ще оце¬ле¬ят и ще ста¬нат яд¬ро на Но¬ва¬та Земя.
Зем¬ни¬те хо¬ра не са сами. На Земята са мно¬го вис¬ши съ¬щес¬¬т¬ва – една част са в плът, дру¬ги – в енер¬ги¬йна форма. От Ду¬ховния свят свет¬лите сили са на¬со¬чи¬ли по¬мощта си към Зе¬мята. Ако чо¬векът по¬же¬лае та¬зи помощ, той обе¬за¬тел¬но ще я получи.
В бит¬ка¬та за Земята тъм¬ната ложа е вклю¬чи¬ла всич¬ки свои въз¬можности. Тя се нуждае от енер¬ги¬ите на стра¬ха и без¬по¬ко鬬с¬т¬во¬то, ко¬ито из¬лъч¬ват поч¬ти всич¬ки зем¬ни хора.
Крайно вре¬ме е да осъзнаете, че стра¬хът но¬си ги¬бел¬та на Плବне¬тата и на чо¬веш¬кия вид. Ако хо¬ра¬та съз¬на¬тел¬но се из¬пъ묬ват със Свет¬лина, с доб¬ри чув¬с¬т¬ва и с доб¬ри мисли, тъм¬н謬те си¬ли са без¬по¬мощни. Те ос¬та¬ват без храна. Няма по-мощ¬на за¬щи¬та от доб¬ри¬те мис¬ли и доб¬ри¬те чувства. От вас е било скри¬вано то¬ва знание; съзнателно са ви би¬ли вну¬ша¬ва¬ни стра¬хо¬ве. Особено пе¬ри¬оди¬те на материализъм, ко¬га¬то не е до¬пус¬¬ка¬на до¬ри ми¬съл за от¬въ¬ден свят и безсмъртие, как¬то и за съ¬¬щес¬т¬ву¬ва¬не¬то на ду¬хов¬ни сфери и ду¬хов¬ни същества, са по¬ро¬дили в чо¬ве¬ци¬те ал¬ч¬ност и егоизъм – те са се стремили да из¬живеят „единствения“ си жи¬вот кол¬ко¬то мо¬же по-бо¬га¬то и да имат власт в обществото.
Сега ед¬на част от хо¬ра¬та на Земята променят схващанията си. След ка¬то са пре¬жи¬ве¬ли це¬лия си ж謬вот с ма¬те¬ри¬алис¬ти¬чен възглед, този процес е труден и ба¬вен.
Тай¬ните зна¬ния ве¬че са на раз¬по¬ло¬же¬ние на съв¬ре¬мен¬ни¬те хра и те проумяват, че са тъ¬на¬ли в невежество.
Последното де¬се¬ти¬ле¬тие е белязано с отварянето на чо¬веш¬¬ките възможности, как¬то и с активното из¬да¬ва¬не на езо¬т嬬рич¬на ли¬те¬ра¬тура.
Много хора, те ста¬ват все повече, осъ¬щес¬т¬ви¬ха те¬ле¬па¬тич¬на връз¬ка с дру¬ги светове. Това до¬не¬се мно¬го радост, но и мнго съмнения. Разбира се, до¬не¬се и мно¬го зло¬упот¬ре¬би със знବни¬ето и с от¬во¬ре¬ни¬те възможности.
Но то¬ва е за¬ко¬но¬ме¬рен про¬цес и той пос¬те¬пен¬но ще бъ¬де пр嬬о¬до¬лян. Хората ще се на¬учат да поз¬на¬ват ис¬тин¬с¬ки¬те ка¬чес¬¬т¬ва и да ги от¬ся¬ват от шар¬ла¬тан¬с¬ки¬те изяви. Разбира се, че тва е част от бит¬¬ка¬та на „тъм¬ни¬те фланелки“. Те ис¬кат да вну¬шат на хората, че те¬зи чо¬веш¬ки въз¬мож¬нос¬ти не съ¬щес¬т¬ву¬ват и са плод на из¬ма¬ма от стра¬на на ло¬вки¬те хитреци.
Псевдолечителите, зав¬ла¬де¬ни от грандомания, съ¬що вне¬сха мно¬го смут и на¬ка¬ра¬ха дос¬та хо¬ра да се съм¬ня¬ват и да се от¬¬д¬ръп¬нат от ал¬тер¬на¬тив¬на¬та медицина. Но то¬ва е част от иг¬ра¬та. Хората тряб¬ва да се на¬учат да усе¬щат ис¬тин¬с¬ко¬то от заб¬лу¬дата.
Много са случаите, в ко¬ито пра¬ви¬тел¬с¬т¬ва¬та са скри¬ли ис¬т謬на¬та за до¬го¬во¬ри¬те си с из¬вън¬зем¬ни цивилизации. Те са пре¬дବли ин¬те¬ре¬си¬те на зем¬но¬то човечество, за да по¬лу¬чат тех¬но¬ло¬гии, с ко¬ито да имат надмощие. Но и едните, и дру¬ги¬те от прти¬во¬пос¬та¬ве¬ни¬те стра¬ни са по¬лу¬чи¬ли тех¬но¬ло¬гии и си¬ли¬те им ви¬на¬ги са би¬ли поч¬ти изравнени. Периодът на „сту¬де¬нବта война“ бе¬ше из¬пъл¬нен със ситуации, в ко¬ито мо¬же¬ше да бъ¬де взри¬ве¬на Земята.
Вис¬ши¬те ци¬ви¬ли¬за¬ции не поз¬во¬ли¬ха то¬ва да стане. Понеже на Земята ос¬но¬вен дейс¬т¬ващ прин¬цип е сво¬бод¬на¬та воля, беше въ第мож¬но „тъм¬ни¬те фланелки“ да да¬дат по-вис¬ши технологии за про¬из¬водство на оръжия. Така те дър¬жа¬ха Земята под кон¬т¬рол и вся¬¬вବха го¬лям страх у зем¬ни¬те хо¬ра, поради опас¬нос¬т¬та от яд¬ре¬на или бак¬те¬ри¬оло¬гич¬на война.
Правителствата, ко¬ито склю¬чи¬ха та¬ки¬ва до¬го¬во¬ри с из¬вън¬зем¬ни, ще бъ¬дат от¬го¬вор¬ни за сво¬ите дейс¬т¬вия чрез закона на кармата.
Сега, ко¬га¬то за¬поч¬ва раз¬би¬ва¬не¬то на сис¬те¬ма¬та на стра¬ха и все пве¬че хо¬ра осъз¬на¬ват се¬бе си ка¬то Същества на Свет¬ли¬на¬та, не мже та¬ка то¬тал¬но да бъ¬де вла¬дян чо¬веш¬ки¬ят вид. То¬зи про¬ |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|